Конопляні висівки отримують в процесі обрушення цільного насіння конопель. Вони являють собою волокнисту тверду оболонку зерна. Саме ці волокна необхідні для очищення організму і нормалізації роботи травної системи. Вони допомагають видаляти токсини, що накопичилися в товстому кишківнику і запобігають їхньому подальшому утворенню.
Конопляні висівки - чудовий засіб для схуднення. Вміст клітковини в конопляних висівках набагато вищий, ніж в овочах. Тому їжа, у яку додані ці висівки, перетравлюється дуже повільно. Як результат, людина довго не відчуває голоду. Клітковина з меленого насіння коноплі є продуктом підвищеної біологічної цінності та спеціального дієтичного вживання. Вона добре засвоюється і насичує організм цінними корисними речовинами.
Корисні властивості:
-Проводить інтоксикацію організму
-Гіпоалергенність
-Нормалізує травлення кишківника
-Відновлює мікрофлору
-Надає жовчогінний ефект
-Має противірусну дію
-Знижує ризик виникнення пухлин і новоутворень
Протипоказання: Добова доза висівок - 30-65 г. Не перевищувати рекомендовану добову норму. Не рекомендується приймати при гострих і хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, виразках шлунку і дванадцятипалої кишки та інших ерозивних ураженнях ШКТ в стадії загострення, спайкової хвороби черевної порожнини.
Склад: Подрібнена тверда оболонка насіння конопель, подрібнені ядра очищеного насіння конопель.
Рекоммендації споживання: Радимо додавати у салат, кашу чи випічку, м'ясні, рибні та овочеві страви, йогурти, коктейлі та інші напої, вдосконалюючи смакові якості страв.