Сіль конопляна - складається з подрібненого конопляного насіння та харчової солі. Використовуючи як приправу для холодних страв, салатів, картоплі, каш, м'яса та риби, ви отримуєте всю користь конопляного насіння (амінокислоти, Омега 3-6-9, вітаміни, мінерали та мікроелементи). Конопляна сіль розкриває та доповнює смак страв, надаючи неповторні ароматичні ноти. Завдяки здатності конопляного насіння виводити з суглобів сіль, вживання конопляної солі є більш безпечним для організму людини в цілому.
Властивості:
-Добре впливає на серцево-судинну систему (перешкоджає утворенню тромбів, знижує рівень холестерину)
-Профілактика онкології
-Виводить шлаки і токсини з кишківника
-Профілактика простудних та інфекційних захворювань
-У годуючих жінок конопляна сіль підвищує лактацію, зменшує больові відчуття в період клімаксу та менструації
-Підвищує розумову і фізичну активність
Термін зберігання: 9 місяців
Рекомендації споживання: Конопляна сіль ідеально поєднується абсолютно з усіма продуктами. Тому її можна додавати в соуси і підливи, супи, салати, овочеві, м'ясні та рибні страви, каші, картоплю, холодець і заливне тощо. Можна також використовуванні при засолюванні або для приготування маринаду.